2022-03-28 12:04:10• hírek • Fizetett tartalom

A nagykállói Korányi Frigyes Görögkatolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium már várja a leendő diákok jelentkezését

A nagykállói Korányi Frigyes Görögkatolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium már várja mindazok jelentkezését, akik a 2022/2023-as tanévet ebben az intézményben kezdenék.

„Intézményünk nagy múltú és sikeres idegennyelvi képzését még teljesebbé akarjuk tenni azzal, hogy a felső tagozaton, emeltszinten fogjuk oktatni az idegennyelveket. Mindezekkel összhangban, intézményünkben elsődleges nevelési cél és eszköz a görögkatolikus, keresztény értékrend átadása, megélése. Közösségi életünkbe szervesen illeszkednek az egyházi év ünnepei, eseményei. Igyekszünk, hogy a hit -felekezettől függetlenül - tanulóink számára élő valóság legyen, lételemmé váljon. Vidám, gondtalan, tartalmas gyermekkort akarunk teremteni a ránk bízottaknak” – olvasható a tanintézmény felhívásában


Az oktatási intézmény ide kattintva elérhető weboldalán az érdeklődők részletes tájékoztatást kaphatnak az iskolában induló osztályokról, illetve a 2022/2023-as tanévre vonatkozó beiratkozásról és kitöltendő dokumentumokról is.


A Korányi Frigyes Görögkatolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Nagykállóban a Korányi Frigyes út 27. szám alatt található. További információkat a +36 42 563 018-as telefonszámon, valamint a koranyigimi@nkgim.hu e-mail címen lehet kérni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: